Saeco Volautomatische Espressomachine HD8829/01

€ 389,99
-10%
€ 349,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Saeco Volautomatische Espressomachine HD8829/01

Met de Philips Easy Cappuccino uit de 3000-serie geniet van uw favoriete cappuccino. Dit compacte apparaat heeft een hoge capaciteit waardoor u met één druuk op de knop een kopje koffie, espresso of cappuccino van versgemalen bonen maakt.


Robuuste keramische slijpstenen voor blijvende kwaliteit


Keramisch materiaal zorgt voor duurzame prestaties en stille werking die hetzelfde blijven. Dit betekent dat uw koffie altijd wordt gemalen zoals de eerste keer en u meer dan 15.000 koppen lang optimaal geniet van uw bonen.


Kies een sterker aramo met de Aroma Plus functie


Bent u in de stemming voor sterkere koffie? Met één druk op de Aroma Plus-knop geniet u van een sterkere espresso. Het apparaat verhoogt de hoeveelheid gemalen koffie voor een sterkere kick.


Sla uw favoriete lengte op met de geheugenfunctie


Dankzij de geheugenfunctie krijgt u altijd een perfecte kop koffie of cappuccino die speciaal volgens uw persoonlijke hoeveelheid wordt opgeslagen en gezet. Door deze functie weet uw apparaat precies hoe u uw koffie en cappuccino het liefst drinkt.


Instelbare maalinstellingen, dus voor iedere smaak wat wils


U kunt de grofheid van de maalmolens op 5 verschillende niveaus instellen. Van de fijnste instelling voor een volle espresso tot de grofste voor een lichtere koffie, helemaal volgens uw favoriete smaak.


Hoge capaciteit in een compact ontwerp


Geniet van meer ruimte en langere tijd zonder bijvullen dankzij het bonen- en waterreservoir, en de koffiediklade met hoge capaciteit in een uiterst compacte ontwerp. Dit slimme, volautomatische apparaat biedt optimaal gebruiksgemak, eersteklas prestaties en grote capaciteit.