Prijzen


Beschrijving

Waarom is onderhoud belangrijk ?

Door de jaren heen in de koffiemachine normale gebruiksslijtage plaats, kalk en koffievetten laten tevens hun sporen achter in. De machine moet daarom gereinigd worden om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Het uitvoeren van een onderhoudsbeurt is in de vertrouwde handen van een specialist.


Hoe vaak moet een espressomachine onderhoud krijgen?

Zolang de machine goed functioneert en de kwaliteit van de koffie voeldoen aan uw normen heeft de koffiemachine nog geen onderhoudsbeurt nodig. Wilt u echter langdurig plezier hebben van uw Koffiemachine, dan is het aan te raden elke twee à drie jaar, of elke 5.000 tot 7.000 cycli, een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. U kunt daarvoor tijdens kantooruren contact met ons opnemen.


Kosten
Alle werkzaamheden worden vooraf met de klant besproken, zodat u niet voor (financiële) verassingen komt te staan. Wij geven drie maanden garantie (1 Jaar vervangende onderdelen) op de uitgevoerde werkzaamheden.


Gratis Leenmachine
Voor klanten die niet tijdelijk zonder een koffiemachine kunnen hebben wij een leenmachine beschikbaar (zolang de voorraad strekt).


Ophaal&Bezorgen service (In Amsterdam Gratis)
Het is tevens mogelijk om via onze koeriersdiensten uw koffiemachine op te laten halen. Zodra de koffiemachine klaar voor gebruik is, dan bezorgen wij deze weer veilig terug.(Als de machine door ons is onderzocht en u kiest er voor om het niet door ons te laten repareren, berekenen wij €30,- onderzoekskosten voor. Als u ook gebruik heeft gemaakt van het gratis ophaal en bezorg servies kost dat u €20,- als de machine niet door ons word gerepareerd.)


Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!